Uczestnik
a ja dałem na innych zasadach wolałbym nie powracać do tamtego gmp
Uczestnik
matikej wiesz (pasuje) że była taka opcja to ją wybrałem
Ostatnio edytowany przez Piotrek048 (2011-09-02 19:46:46)
VAVAN!! a jaka jest wieża w Gothicu? Xardasa! ale teraz brzmi pytanie... czy ta z górniczej doliny czy z khorinis... Piotrek? Która wieża? czy zwyczajnie jesteś tępy z podstaw ortografii ? pozdrawiam
Uczestnik
pisze kur...szybko myślisz że się przejmuje jaka pisownią ortograf się znalazł a ty matikej naucz się czytać
tak chodzi o wieże Xardasa
Ostatnio edytowany przez Piotrek048 (2011-09-02 19:45:02)
Uczestnik
Była Tak opcja to ja kur.. wybrałam i też mnie wkurw....
Kurwa jeżeli jeszcze raz matikej vs piotrek będzie, to jedna osoba wypada z eventu, a wypada niższa ranga, więc strzeż się piotrek.
Nick w GMP: (WK)Nithalak|GG:5822770|Obrazki na Sygny
Wodny Krąg|Strażnik Świątynny|Role Play|WK ForEveR|Menadżer RP|Skills
Ojciec forum i zajebisty koleś (notka od Ravena)
Piotrek wyluzuj kurwa bo odbanowałem Cie żeby Ci dać szansę na poprawę. Ale zapamiętaj se i czytaj regulamin, administaracja ma zawsze racje, hmm chyba dopiszę jeszcze, że moderacja także bo widać jest to chyba nie jasne
Mam kurwa zajebisty pomysł i oleję jebane wyniki sondy bo Ci co głosują pewnie nawet nie byli na evencie. Już wiem co kurwa zrobie! Stworzę instalator starego gmp bez światów (bo do eventu mapki i tak daje osobno) i będzie on zajmował bardzo mało więc pobranie i instalacja to będzie pikuś. Druga rzecz to jak mi się uda i jeśli się w ogóle uda to chcę zrobić tak by to stare gmp działało na tym gothicu co mamy! Czyli żadnej instalacji nowego gothica - stare i nowe gmp w jednym! Tylko będę miał zabawę z tym i chujowo jak nazwy niektórych plików będą np. te same,ale stworzę instalator jak coś:d Jeśli to by się udało to event możnaby robić bez żadnych przeszkód jeśli nie to pozostałaby kwestia instalacji drugiego g2 nk bo gmp tak jak pisałem będzie ważyło b. mało:d więc jedyne co mogłoby zniechęcić ludzi to właśnie instalacja tego drugiego g2,ale chuj z całego serca chcę by 4 już edycja tego eventu się odbyła więc się postaram, 3 majcie kciuki, wasze wsparcie znaczy dla mnie w chuj dużo i liczę na was:)
No tak ale wtedy byłby potrzebny cały Gothic 2 poza tym ludzie się nie mogą męczyć z tym:)
Chcę zrobić tak żeby było jak najprościej-pobierasz i włączasz instalator,Stare GMP chodzi(nowe też), potem w dzień eventu-pobierasz instalator z mapką i wszystko gra.
A instalacja samego GMP na innym dysku to raczej niezbyt bo plików gothica nie będzie widziało.
Ale spoko ja już mam pomysł w głowie:D