Ogółem muszę pogadać z Ravenem. Wkurza mnie to podanie, no i wkurza mnie to że wszystko jest w jedny temacie... /// Ma być w jednym bo robi się burdel. Raven.
Saturas, na moje możesz wbić. Tylko naucz się lepiej grać RolePlay.
Administrator - Wykurwisty PrzeChuj Pierdolony nabijacz banów
@up: Thank you doctor. It's my color, anyway, i'm Admin. Yes, i'm admin.
Kiedyś ten kolor zmienię.
dobra, to jeżeli Raven się zgodzi to i ja się zgodzę...
ale narazie musisz złapać trochę powagi, i nauczyć się grać RP
Nick w GMP: (WK)Nithalak|GG:5822770|Obrazki na Sygny
Wodny Krąg|Strażnik Świątynny|Role Play|WK ForEveR|Menadżer RP|Skills
Ojciec forum i zajebisty koleś (notka od Ravena)
Nie ma że "trudniejszy" "łatwiejszy", RolePlay to RolePlay. Mimo, że tutaj nie ma skryptu pod RP, nadal jest to sztuka.
Administrator - Wykurwisty PrzeChuj Pierdolony nabijacz banów
@up: Thank you doctor. It's my color, anyway, i'm Admin. Yes, i'm admin.
Kiedyś ten kolor zmienię.
No Vavan avek zajebisty
Ale tutaj są podania a nie avki ;P
Jak chcecie to stwórzcie sobie temat : ocenianie Avatarków! : )
1.Nick:Macbast
2.Wiek: 12
3.Dlaczego chcesz dołączyć do grupy: Bo bardzo lubię role playe, bardzo, bardzo, bardzo.
4.Co możesz nam zaoferować: Hmmm, cóż mogę zaoferować..... Tworzenie formularzy, edycję map w spacerze (chociaż słabo mi to idzie), tworzenie stron internetowych, pomoc w organizacji, wymyślanie fajnych nazw
5.Dlaczego uważasz, że właśnie Ciebie mamy przyjąć: Bo..... Bo będę się udzielał, będę pomagał itp...
6.Czy będziesz przestrzegać regulaminu: Tak, będę.
Inne(Opcjonalnie):
7.Zainteresowania i hobby: Informatyka, Webmastering, Literatura, Liternictwo
8.Co nam powiesz ciekawego: Podstawową ideą teorii względności jest to, że nie możemy mówić o wielkościach fizycznych takich jak prędkość czy przyspieszenie, nie określając wcześniej układu odniesienia, oraz że układ odniesienia definiuje się poprzez wybór pewnego punktu w czasoprzestrzeni, z którym jest on związany. Oznacza to, że wszelki ruch określa się i mierzy względem innych określonych układów odniesienia. W ramach tej teorii, inaczej niż w szczególnej teorii względności, która podawała opis ruchu w inercjalnych (nieprzyspieszających) układach odniesienia, opis ruchu prowadzony jest w dowolnych układach odniesienia, inercjalnych lub nieinercjalnych. Podstawowym założeniem jest takie sformułowanie praw fizycznych i opisu ruchu, aby miały one identyczną postać matematyczną bez względu na używany do opisu układ odniesienia, stąd konieczność zastosowania rachunku tensorowego.
"Kiedy patrzę w niebo czekam wciąż na znak... Ciągle liczę na to, że ktoś słucha nas.."
Gornos do nas dołącza, już bez podania bo każdy go zna, więc jest zajebiście ;D