1.Nick: Jachu70
2.Wiek: 15
3.Dlaczego chcesz dołączyć do grupy: Bo mam tu dużo ziomali i lubię RP
4.Co możesz nam zaoferować: Uczestniczenie w RP i monitoring serwera.
5.Dlaczego uważasz, że właśnie Ciebie mamy przyjąć: Hmmmm, bo mnie znacie xD ?
6.Czy będziesz przestrzegać regulaminu: Tak
Dobra Janek witamy ; ]
Nick w GMP: (WK)Nithalak|GG:5822770|Obrazki na Sygny
Wodny Krąg|Strażnik Świątynny|Role Play|WK ForEveR|Menadżer RP|Skills
Ojciec forum i zajebisty koleś (notka od Ravena)
1.Nick: Willeniz
2.Wiek: 12 (tak, wiem, trochę mało)
3.Dlaczego chcesz dołączyć do grupy: Cóż, bardzo mi się podoba ten pomysł. Ogólnie rzecz biorąc, fajna grupa.
4.Co możesz nam zaoferować: Swój 20-30 slotowy serwer, dobrego kompana, ciekawe pomysły.
5.Dlaczego uważasz, że właśnie Ciebie mamy przyjąć: Ja nie uważam, że właśnie mnie macie przyjąć. Ta decyzja zależy od was, moją działką jest tylko napisanie podania
6.Czy będziesz przestrzegać regulaminu: No jasne
Inne(Opcjonalnie):
7.Zainteresowania i hobby: Chciałbym się nauczyć programować, ale nie wiem, od czego zacząć. Głównie komputery to moje hobby
8.Co nam powiesz ciekawego: virtualpiano.net rządzi!
1.Nick:Lares
2.Wiek:15
3.Dlaczego chcesz dołączyć do grupy:Chciałbym dołączyć do tejże grupy ponieważ jest to świetny pomysł.Razem można robić lepsze i bardziej zorganizowane eventy RP.
4.Co możesz nam zaoferować:Mam w tym pewne doświadczenie. Zorganizowałem kiedyś 2 eventy RP które się podobały oraz w wielu uczestniczyłem. Znam wszelkie zasady RolePlayowego eventu.
5.Dlaczego uważasz, że właśnie Ciebie mamy przyjąć:Bo mogę pomóc
6.Czy będziesz przestrzegać regulaminu:Oczywiście.
Inne(Opcjonalnie):
7.Zainteresowania i hobby:Sport,informatyka,webmastering.
8.Co nam powiesz ciekawego:Ciekawego?Hmmmmm...Proszę o rozpatrzenie podania pozytywnie.
1.Nick:Shooya
2.Wiek:14
3.Dlaczego chcesz dołączyć do grupy:Ponieważ jest to jedyna taka grupa na forum i pomysł jest dobry i szukam dobrego rp .
4.Co możesz nam zaoferować:Wniosę nowe pomysły/projekty , swój czas i dobre rp.
5.Dlaczego uważasz, że właśnie Ciebie mamy przyjąć: Ponieważ gram RP , przestrzegam zasad , i można na mnie polegać.
6.Czy będziesz przestrzegać regulaminu:Tak
Inne(Opcjonalnie):
7.Zainteresowania i hobby:Informatyka, sport , .
8.Co nam powiesz ciekawego:Mount everest to najwyższa góra na świecie:D MOJE GG TO 36382701
1.bialy
2.12
3.bo chce zaoferowac swoja pomoc
4.mam duzo czasu wiec moglbym obserwowac serwery
5.bo was bardzo prosze
6.oczywiscie
7.granie na gitarze p pilka nozna
8.tralala
Ostatnio edytowany przez bialy (2011-10-12 16:48:39)
Reasumując, tak Will dostałeś się, co do Shooyi inni muszą się zgodzić (Raven i ktoś jeszcze0, niestety zastanawiam się nad zamknięciem... wiem wieść przerażająca, ale czuję, że sobie nie radzę w roli "miszcza" tutaj.Owszem mam jakieś doświadczenie w prowadzeniu (byłem zastępcą, dawno temu).Jednakże z całych sił będę próbować i próbować, żeby GORP (prawie jak GOPR) przetrwało ten kryzys (mamy kryzys, kryzys, kryzys...).To tyle tak? A zaraz jednak nie, jeszcze został Biały, no cóż Biały miejsca się skończył (i tak tego całego bajzlu nie ogarniam).Teraz to tyle tak? Tak.Jeśli to przeczytałeś to wiedz, że Natanek nad Tobą czuwa.